Monday, October 24, 2005

Favorit i repris


Han må vara en riktig liten terror, i natt var det nära att jag slängde ut honom i korridoren för han ylade som en besatt (jag lovar, katter kan yla), men han är en valdigt söt sådan.

Sunday, October 23, 2005

Farmor

Ibland är det svårt att leva på långt avstånd från familjen i Sverige. Min älskade lilla Farmor dog igår. Jag önskar att jag hade kunnat vara hos henne oftare de senaste 12 åren. Jag önskar också att hon som var så reslysten hade orkat åka och hälsa på mig både i England och här, jag tror att hon skulle tyckt om det.
Kram Farmor, ditt barnbarn tänker på dig.

Monday, October 10, 2005

Helg middag


Inte den mest glamorösa lördagsmiddagen kanske, men alldeles lagom när lunchen bestod av indisk buffé. En enkel zucchinisoppa med lök, vitlök, lite potatis, zucchini, en skvätt vitt vin, hönsbuljong och persilja. Jag gillar inte soppa med bitar i så vi mixar nästan all soppa vi lagar (undantag som jag komma på just nu: röd linssoppa, potatis och purjolökssoppa och gazpacho). En något ofokuserad bild på slutresultatet:

Monday, October 03, 2005

Sally


Sally
Originally uploaded by Bokmalen.

Min pappa tog ett fint kort på Sally när han var här förra veckan. Kanske kunde de ha valt ett vackrare underlag?
Sally var förresten förtjust i båda mina föräldrar, hon som annars är väldigt rädd för människor hon inte känner. Hon kände väl att de gillar katter.