Thursday, November 09, 2006

Sally med svansen


Hittade en av mina gamla bilder från veckan då Sally skadade svansen. I sin ivriga jakt på en leksaksmus i filt ramlade hon ner från våran säng, svansen först (eller svansroten först, rättare sagt). Röntgen visade inget och ont verkade hon bara ha första dagen, men i nästan en vecka kunde hon inte lyfta svansen, sedan blev det sakta bättre och nu har hon som sagt bara en lite vinklad svans.

Sally i sovrummet





Väggen i sovrummet fick ny färg i somras, Sallys svans har dock den gamla vanliga knycken som hon fick när hon trillade ner från sängen som kattunge.

Kylskåp

Jag hänger på EvaP och Siv och visar min kylskåpsdörr- frysen också för den delen (dörren till vänster).



Bilder på charmknutten till systerson och en sammanställning av bilder på R, mig och katterna är det som dominerar. De bilderna borde skrivas ut på bättre papper, ehum, vilket år som helst... Liten påminnelse om när vattenfiltret i kylskåpet ska bytas (jo,jo mensan det är ju ett äkta amriskylskåp med filterat vatten och ismaskin i dörren) och när luftkonditioneringsfilterna byttes sist. Den skarpsynte kan se att ac-filterna borde bytts för någon månad sedan. Lätt gjort om man bara kommer ihåg att köpa rätt storlek (vi har två filter av (självklart!) olika storlek, storlekar som är heeeelt omöjliga att komma ihåg om man glömmer fusklappen hemma (jag vet, jag har testat).