Friday, July 29, 2005

Tristan in a box


Tristan in a box
Originally uploaded by Bokmalen.

Found an old picture of T from when we first moved to Houston. He hated the move and became very skittish for a while, but would sometimes revert to his old, relaxed, self.

Tuesday, July 26, 2005

Little friends


Little friends
Originally uploaded by Bokmalen.



IMG_1739

R får råd av Tristan om hur han ska handskas med kackerlackan. Den sitter förstås längst upp på fönsterkarmen och inte ens R når den (jag vägrar försöka så länge R är hemma). Det är enligt vår dörrvakt en sk treebug, dvs någon sort FLYGANDE kackerlacka. Urrrk. Till katternas stora glädje så flög den omkring i lägenheten ett par varv innan R fick tag på den och kunde släppa ut den. Burr, stor och äcklig. Fast att den var stor ska jag egentligen vara glad över för små kackisar brukar betyda att boet finns i lägenheten och det är ÄNNU äckligare.
Hm, nej, jag är definitivt inte zoolog, jag tycker kryp är läskiga (welcome to Texas...)

Sovplats


2005
Originally uploaded by Bokmalen.

Tristan har hittat tillbaka till tvättstallet! Härom morgonen hittade jag honom i tvättstället igen, precis som jag brukade när vi bodde i NY och när vi först flyttade till Houston. Det ser inte så bekvämt ut tycker jag men han verkar trivas (och han får väl vara ifred från bråkmakaren Sally)



2002



2004

Thursday, July 21, 2005

R i Port Aransas


R i Port Aransas
Originally uploaded by Bokmalen.

Semester i Port Aransas. Trevligt, gammalt hotell med gungstolar (och pool). Kort semester dock eftersom regn fran utkanterna av Emilyovadret var pa ingaende.